SZAKEMBEREK VÁLASZAI ADÓ, TB, JOGI ÉS PÁLYÁZATI TÉMÁKBAN A VÁLLALKOZÁSOK INDÍTÁSA KAPCSÁN! Meghívott vendégeink gazdasági, pénzügyi és jogi területről érkező szakemberek.
Tippek álláskeresőknek, munkahelyváltáson gondolkodóknak a térség legjobb HR szakembereitől! Meghívott vendégeink multinacionális vállalatok és állami intézmények HR-esei, kis- és középvállalkozások cégvezetői.
Milyen hatással volt az elmúlt időszak a női vállalkozókra? Milyen lehetőségeket látnak a vállalkozó szellemű hölgyek, édesanyák a kialakult helyzet után? Meghívott vendégeinkkel az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:  Hogyan lettek vállalkozónők? Mik a sikereik? Mire büszkék?  Hogyan tudják összeegyeztetni a gyereknevelést az önfoglalkoztatással?  Milyen kihívásai vannak/voltak vállalkozásaik működtetésének?  Milyen az élet gyermekkel, főnök nélkül? Miért érdemes vállalkozni?  Hogyan élték meg a karantént?  Mit tanultak az elmúlt időszak eseményeiből?
Szülés után vissza a munkaerőpiacra! A miskolci Női Erőforrás Család és KarrierPont folytatja a korábban megkezdett nyilvános fórumot. Az októberi kerekasztal beszélgetést most nagy-, majd kiscsoportos társalgásra váltjuk, ahol az anyák, mint munkavállalók, és a munkáltatók (családbarát foglalkoztatók) kifejthetik álláspontjaikat a témában. Regisztráció az alábbi linken: https://forms.gle/gFeDi9drdVBY1xBN7
  •  
  • 1 / 4