2020-05-13 |
...

A 1st Line Consulting Kft. 2020-ban hazai szakemberek bevonásával rendszeres online szakmai konferenciákkal jelentkezik. 


A Hátrányból Előnyt! Inspirálódj, változz, erősítsd magad, mozogj, tanulj! 


című online konferenciánk célja, hogy a megváltozott helyzetben inspiráljuk a hölgyeket, édesanyákat, családtagokat és a téma iránt érdeklődőket.

A konferencián résztvevők betekintést és szemléletmódot kapnak önismeret, kommunikáció, pozitív hozzáállás, lelki egészség, önmegvalósítás témakörökben. Előadóink ízelítőt adnak egyéni márkaépítésről, az egészséges életmód és mozgáskultúráról.

Időpont: 2020. május 21. csütörtök 10:00 – 13:30

Részvételi mód: webkonferencia online részvétellel

A konferencia részvételi díja: 12.900 Ft + áfa

2020. május 17-ig kedvezményes áron tud regisztrálni: 11.900 Ft+ áfa

BCC vállalkozóknak, 1st Line szerződött szakmai partnereinek, képzéseinken résztvevőknek: 9.900 Ft+ áfa

Az előadások végén a kérdésekre helyesen válaszolók között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A résztvevők e-mailben megkapják az előadások anyagát. Regisztráció után küldjük a díjbekérőt, utalás után a számlát és a technikai tudnivalókat. 

Regisztráció: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1EoFcG9F7lTJQHsKmJtlnfMDVfpCFUSrclKbK-RnTik5DwQ/viewform

 

PROGRAM

9:40 – 10:00

Csatlakozás a webkonferenciához (Google Meet link birtokában)
 

10:00 – 10:05 Üdvözlés és köszöntés
Moderátor: Szőllősi Andrea 1st Line Consulting Kft 
 
10:10 – 10:50 

Hatékony kommunikáció személyiségjegyeknek megfelelően
Előadó: Zsigmond Andrea, ANAPKER Önmegvalósítási Bt.

Szenior Tréner, Felnőttképzési programszakértő, Felnőttképzési szakértő

10:50 – 11:30

A változás, mint lehetőség a fejlődésre
Előadó: Bozsó Éva

Pedagógus, mentálhigiénés szakember, családterapeuta

11:30 – 11:40 Frissítő szünet – kérdések
 
11:40 – 12:20

A stílusod Te magad vagy
Előadó: Kishonthy Csilla, Kék Púder Kozmetika és Stílusiskola Kozmetikus

Stílustanácsadó, senior tréner, sminkoktató, életmód coach

12:20 – 13:00

A fizikai és mentális Jól-Létünk
Előadó: Lívják Emília

Mester oktató, sportmenedzser, tréner, kineziológus, gyógytestnevelő

13:00 – 13:30 Interaktív beszélgetés, további kérdések megválaszolása
 


AZ ELŐADÓKRÓL ÉS A KONFERENCIA TÉMAKÖREIRŐL BŐVEBBEN 

 

Zsigmond Andrea: Hatékony kommunikáció személyiségjegyeknek megfelelően

3 éve saját cég /Anapker Önmegvalósítási Bt./ működtetése, 9 év értékesítési, 8 év vezetői, 19 év tréneri elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező készségfejlesztő szenior tréner vagyok, időm nagy részében képzésekkel, fejlesztésekkel foglalkozok.

Az önismereti témakör feldolgozásában az erősségek és fejlesztendő területek beazonosítása elősegíti a társas kapcsolatok javítását, a mindennapi élethez szükséges teendők ellátását, a kommunikáció hatékonyságát. A szeretteinkkel és a munkatársainkkal történő bánásmódot javítja a személyiségjegyek áttekintése és felismerésének begyakorlása. Jobban elfogadjuk egymást, ha tudjuk, hogy kit, mi hajt és mi motivál és kinek mi a fontos, mi a célja és mi mozgatja. A megértést és egyfajta látásmódot adunk a személyiség-rendszerbe történő betekintéskor. A nonverbális kommunikációt segítő testbeszédre történő figyelés, segíti és hatékonyabbá teszi a kommunikációt. Ezen két nagy témakörökbe pillantunk be és inspiráljuk az online konferencián jelenlévőket.

 

Bozsó Éva: A változás, mint lehetőség a fejlődésre

20 év tapasztalat gyermekek között, 20 év kórházi tevékenység (jelenleg is) felnőttek között pszichiátriai és pszichoterápiás osztályokon. Jelenleg más aktív kórházi osztályokon. Célja a betegek elfogadó, megértő, segítő, pszichés támogatása, erőtartalékaik kiaknázása.

Beszélgetéseink során gyakran tapasztalom, hogy egy betegség, krízis, a megváltozott körülmények mennyire kibillenti lelki egyensúlyukból az embereket. Elbizonytalanodnak, kilátástalannak látják a helyzetüket, már nem érzik magukat teljes értékű embernek.

Úgy érzik a különböző szerepeiknek, szerepelvárásoknak nem tudnak úgy megfelelni, mint eddig. Nőket, férfiakat egyaránt megviseli. A társadalmi, környezeti családi elvárások, hiedelmek a nőket érzelmileg jobban megviselik, vagy legalábbis többet beszélnek róla.  Több szerepkörben kell megfelelniük, helytállniuk. Nő, feleség, anya, gyerek, ha vannak szülei, főnök, beosztott stb. A megfelelési kényszer újabb betegségek forrása lehet, ha nem tanulják meg kompetenciájukat fejleszteni, saját életükért felelősséget vállalni.

Hogyan? „Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsot” Seneca

A pozitív gondolkozással, életszemlélettel és a változások elfogadásával, az értékrendjük módosításával egy új, minőségében más, elfogadhatóbb élet kialakításával.

 

Kishonthy Csilla: A stílusod Te magad vagy

22 éve a Kék Púder Kozmetika & Stílusiskola tulajdonosa vagyok. 30 év kozmetikusi, 10 év stílustanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 5 évet oktattam kozmetikus iskolákban. Jelenleg főleg face to face coachingot tartok stílus, smink, bőrápolás, megjelenés témákban. Évente több előadást tartok különböző témákban, mint pl stílustanácsadás, bőrápolás, megjelenéskultúra, munkahelyi öltözködés.  Másfél éve Az Európa Rádió éltmód rovatának állandó előadója vagyok. 

Hogyan építsd a személyes márkád a külsőddel? Tudd, hogy akkor is kommunikálsz, amikor nem beszélsz. Hogyan alakíts ki kedvező benyomást magadról azonnal? Kezdjük az alapoktól, a stíluselemek tudatos használatáig. 

 

Lívják Emília: A fizikai és mentális Jól-Létünk

23 éve saját sportszolgáltatással foglalkozó cég vezetése. Oktatás felsőoktatásban. Konferenciák szervezése, tehetséggondozás, sporttehetség-gondozás, lovaglás témakörében. Gyakorlat lovaglás oktatásában, relaxációs technikák vezetésében, gyógyúszás oktatásában, vezetésében, jártasság természetgyógyászati módszerek, eljárások témakörében, stresszoldás csoportosan és egyénileg.

„A testmozgás az egyik legjelentősebb egészségpszichológiai védőfaktor.” Kopp Mária nagy populációs mintán alapuló kutatás következtetéseként állapította meg 1995.-ben. Azóta is élő és egyre fontosabb megállapítás ez. A XXI. század munkavállalója ebben a gyors és intenzív világban csak magáról feledkezik meg. Minden fontosabb a munka a család. Már csak akkor figyelünk saját magunkra, ha figyelmeztetnek. Szeretnék előadásommal hozzájárulni egy mozgásfókuszú preventív szemlélet kialakításához, egy egyén egészségtudatos magatartásának megerősítéséhez, és egyéni fejlődési utak elindításához.