Bemutatkozás | FIRST-LINE

1st Line Kft. 2006-ban

A 1st Line Kft. 2006-ban azzal a céllal kezdte meg tevékenységét, hogy igényes szolgáltatásokat nyújtson megbízói számára. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásaink ne általánosak, hanem testre szabottak legyenek, a megrendelők profiljához maximálisan illeszkedjenek.

2011. márciusától

2006-tól 2011 év elejéig humán szolgáltató és tanácsadó irodaként, majd 2011. márciusától egy tulajdonosváltásnak köszönhetően bővült tevékenységi körünk, így a humán erőforrás tanácsadás mellé bekerült a relokációs szolgáltatás (külföldi munkavállalók folyamatos támogatása idegen nyelveken) ill. a felnőttképzési üzletágon belül a kompetenciafejlesztő tréningek, tréningsorozatok szervezése, lebonyolítása.

a tartós üzleti siker

Ahogy Jim Collins a Jóból kiváló című könyvében megfogalmazta: igazán sikeresek azok a vállalatok, ahol a vezetők felismerik a munkatársaikban rejlő képességeket, készségeket.  Amennyiben megfelelően képzett és megfelelően gondolkodó emberekkel, ugyanazon irányba (buszon) utazva, ugyanazon célt követve igyekszünk előre haladni, úgy szinte biztos a tartós üzleti siker.

mire van szüksége...

Ahhoz, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen új innovatív megoldásokra, képzési projektekre vagy tréning programokra, egyéni vagy szervezeti fejlesztésekre van szüksége adott vállalatoknak, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, úgy fel kell tárni a hiányosságokat, szükségleteket.

testreszabott megoldásokon dolgozunk...

Szakértői csapatunkkal ezen hiányosságok megszűntetését célzó, testreszabott megoldásokon dolgozunk. Ehhez különböző kompetencia alapú fejlesztési modellekkel, programokkal tudunk rendelkezésükre állni.  

Eme filozófia mentén - alias képzett kolléga nélkül nincs bizalom és fejlődés – kínáljuk partnereink számára a legjobb megoldást