Demo délutánra hívunk, hogy képet kapj milyen a 1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett, 110 órás TRÉNER képzés azaz a Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. A program 2021. január 26-án kedden 17:00 óra és 18:30 óra között személyesen és online jelenléttel is működik! Gyere! Próbáld ki!
2020 a változások éve! címmel nagy sikerrel rendeztük első teadélutánunkat és most itt a folytatás édesanyáknak, hölgyeknek! Szlogen: a változás Te magad légy! A program helyszíne 2020. november 25-én szerdán 15:15 órától a Flippergyár!
SZAKEMBEREK VÁLASZAI ADÓ, TB, JOGI ÉS PÁLYÁZATI TÉMÁKBAN A VÁLLALKOZÁSOK INDÍTÁSA KAPCSÁN! Meghívott vendégeink gazdasági, pénzügyi és jogi területről érkező szakemberek.
Tippek álláskeresőknek, munkahelyváltáson gondolkodóknak a térség legjobb HR szakembereitől! Meghívott vendégeink multinacionális vállalatok és állami intézmények HR-esei, kis- és középvállalkozások cégvezetői.
Milyen hatással volt az elmúlt időszak a női vállalkozókra? Milyen lehetőségeket látnak a vállalkozó szellemű hölgyek, édesanyák a kialakult helyzet után? Meghívott vendégeinkkel az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:  Hogyan lettek vállalkozónők? Mik a sikereik? Mire büszkék?  Hogyan tudják összeegyeztetni a gyereknevelést az önfoglalkoztatással?  Milyen kihívásai vannak/voltak vállalkozásaik működtetésének?  Milyen az élet gyermekkel, főnök nélkül? Miért érdemes vállalkozni?  Hogyan élték meg a karantént?  Mit tanultak az elmúlt időszak eseményeiből?
Szülés után vissza a munkaerőpiacra! A miskolci Női Erőforrás Család és KarrierPont folytatja a korábban megkezdett nyilvános fórumot. Az októberi kerekasztal beszélgetést most nagy-, majd kiscsoportos társalgásra váltjuk, ahol az anyák, mint munkavállalók, és a munkáltatók (családbarát foglalkoztatók) kifejthetik álláspontjaikat a témában. Regisztráció az alábbi linken: https://forms.gle/gFeDi9drdVBY1xBN7
Beszerzői tréning alapozó csoport 2020. október 08-án. Miért érdemes beiratkozni? A hatékony beszerzés szemléletváltással kezdődik, mert egy beszerző feladata nem a legolcsóbb megtalálása, hanem ár-érték arányban a legjobb megszerzése a cég számára. Ezért fontos felismerni a beszerzés komplexitását és ezt nálunk megteheted! Nem kell Pestre menni egy szakmai tréningért. Van Miskolcon is. Időt takarít meg, ( 2*1,5 órát) és ugyanazt a profizmust kapja! A nap végére gyakorlati tanácsokkal leszel gazdagabb, hogy a beszerzés a te segítségeddel hatékonyabb legyen.
Kedves Anyukák, Hölgyek! A HR tanácsadások Szőllősi Andreával élőben folytatódnak a Női Erőforrás Család és KarierrPont szervezésében! Sőt a következő alkalommal 2020 július 15-én csütörtökön csoportos tanácsadással készül HR szakértőnk. Az erősségeitekre fókuszálhattok önismereti és kommunikációs gyakorlatokkal, hogy mind magabiztosabban jelenhessetek meg a munkaerőpiacon. A tanácsadó támogat Titeket abban is, hogy miképp készüljetek a kihívásokra. Tanácsot ad megjelenéssel, konfliktuskezeléssel, problémamegoldással, önmenedzseléssel kapcsolatban!
  •  
  • 1 / 2