Női Erőforrás Család és KarierPONT | FIRST-LINE
HR tanácsadás az új évben is
A HR tanácsadások Szőllősi Andreával élőben és online folytatódnak kérés szerint az új évben is a Női Erőforrás Család és KarierrPont szervezésében! Skypeon, messenger chaten vagy zoom chaten tudunk beszélgetni, kérés szerint élőben is. Programunk ingyenes.
A változás Te magad légy!
2020 a változások éve! címmel nagy sikerrel rendeztük első teadélutánunkat és most itt a folytatás édesanyáknak, hölgyeknek! Szlogen: a változás Te magad légy! A program helyszíne 2020. november 25-én szerdán 15:15 órától a Flippergyár!
Teadélután kezdő vállalkozóknak
Teadélután telhtázzal a Grabovskyban! A vállalkozások indításához kapcsoódó tanácsok kezdőknek és haladóknak a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT szervezésében. A programot vezette Szőllősi Andrea a 1st Line Consulting ügyvezetője. 
Állásbörze Kazincbarcikán
A Női Erőforrás Család és KarrierPONTot képviseltük a kazincbarcikai Észak-Állásbörzén!
Vállalkozás. De hogyan?
SZAKEMBEREK VÁLASZAI ADÓ, TB, JOGI ÉS PÁLYÁZATI TÉMÁKBAN A VÁLLALKOZÁSOK INDÍTÁSA KAPCSÁN! Meghívott vendégeink gazdasági, pénzügyi és jogi területről érkező szakemberek.
Arttér-találkozások
A kisgyermekes családanyák munkába állásának nehézségeiről és ezzel összefüggő saját tapasztalatairól beszélt ArTTérben a Népkerti Vigadóban cégünk vezetője Andrea Szőllősi. A HR szakember olyan példákat említett, melyek sokak számára ismerősek lehetnek. A közösségépítő program Arttér - a konfliktuskezelésről a családban címmel zajlott a Női Erőforrás Család és KarrierPONT valamint a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda szervezésében!
Faggasd a HRest!
Tippek álláskeresőknek, munkahelyváltáson gondolkodóknak a térség legjobb HR szakembereitől! Meghívott vendégeink multinacionális vállalatok és állami intézmények HR-esei, kis- és középvállalkozások cégvezetői.
  •  
  • 1 / 4