Hátrányból Előnyt! Inspirálódj, változz, erősítsd magad, mozogj, tanulj! | FIRST-LINE
2020-05-27 |
...

Az első online konferenciánk pozítív visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy ÚJRA találkozhatnak előadóinkkal.

Hátrányból Előnyt! Inspirálódj, változz, erősítsd magad, mozogj, tanulj!

címmel ismét  MINIkonferenciát szervezünk.

Célunk, hogy inspiráljunk, hasznos tudást adjunk át a személyes fejlődés, önismeret, lelki és testi egészség, egyéni stílus felépítése témakörökben.

Időpont: 2020. június 5. péntek 17:00 – 18:45

Részvételi mód: webkonferencia online részvétellel

A konferencia részvételi díja: 6600 Ft (áfával)

A résztvevők e-mailben megkapják az előadások anyagát ill. sorsoláson vesznek részt: apró nyereményeket ill. előadókkal egyéni konzultációt ajándékozunk 6 fő részére.

Regisztráció után küldjük a részleteket (díjbekérő, tudnivalók).

Regisztráció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1EoFcG9F7lTJQHsKmJtlnfMDVfpCFUSrclKbK-RnTik5DwQ/viewform

 

PROGRAM

16:40 – 17:00

Csatlakozás a webkonferenciához (Google Meet link birtokában)
 

17:00 – 17:15

Üdvözlés és köszöntés
Moderátor: Szőllősi Andrea 1st Line Consulting Kft 

17:15 – 17:35 

Hatékony kommunikáció személyiségjegyeknek megfelelően
Előadó: Zsigmond Andrea, ANAPKER Önmegvalósítási Bt.

Szenior Tréner, Felnőttképzési programszakértő, Felnőttképzési szakértő

17:35 – 17:55

A változás, mint lehetőség a fejlődésre
Előadó: Bozsó Éva

Pedagógus, mentálhigiénés szakember, családterapeuta

18:00 – 18:20

A stílusod Te magad vagy
Előadó: Kishonthy Csilla, Kék Púder Kozmetika és Stílusiskola Kozmetikus

Stílustanácsadó, senior tréner, sminkoktató, életmód coach

18:20 – 18:40

A fizikai és mentális Jól-Létünk
Előadó: Lívják Emília

Mester oktató, sportmenedzser, tréner, kineziológus, gyógytestnevelő


AZ ELŐADÓKRÓL ÉS A KONFERENCIA TÉMAKÖREIRŐL BŐVEBBEN 

 

Zsigmond Andrea: Hatékony kommunikáció személyiségjegyeknek megfelelően

3 éve saját cég /Anapker Önmegvalósítási Bt./ működtetése, 9 év értékesítési, 8 év vezetői, 19 év tréneri elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező készségfejlesztő szenior tréner vagyok, időm nagy részében képzésekkel, fejlesztésekkel foglalkozok.

Az önismereti témakör feldolgozásában az erősségek és fejlesztendő területek beazonosítása elősegíti a társas kapcsolatok javítását, a mindennapi élethez szükséges teendők ellátását, a kommunikáció hatékonyságát. A szeretteinkkel és a munkatársainkkal történő bánásmódot javítja a személyiségjegyek áttekintése és felismerésének begyakorlása. Jobban elfogadjuk egymást, ha tudjuk, hogy kit, mi hajt és mi motivál és kinek mi a fontos, mi a célja és mi mozgatja. A megértést és egyfajta látásmódot adunk a személyiség-rendszerbe történő betekintéskor. A nonverbális kommunikációt segítő testbeszédre történő figyelés, segíti és hatékonyabbá teszi a kommunikációt. Ezen két nagy témakörökbe pillantunk be és inspiráljuk az online konferencián jelenlévőket.

 

Bozsó Éva: A változás, mint lehetőség a fejlődésre

20 év tapasztalat gyermekek között, 20 év kórházi tevékenység (jelenleg is) felnőttek között pszichiátriai és pszichoterápiás osztályokon. Jelenleg más aktív kórházi osztályokon. Célja a betegek elfogadó, megértő, segítő, pszichés támogatása, erőtartalékaik kiaknázása.

Beszélgetéseink során gyakran tapasztalom, hogy egy betegség, krízis, a megváltozott körülmények mennyire kibillenti lelki egyensúlyukból az embereket. Elbizonytalanodnak, kilátástalannak látják a helyzetüket, már nem érzik magukat teljes értékű embernek.

Úgy érzik a különböző szerepeiknek, szerepelvárásoknak nem tudnak úgy megfelelni, mint eddig. Nőket, férfiakat egyaránt megviseli. A társadalmi, környezeti családi elvárások, hiedelmek a nőket érzelmileg jobban megviselik, vagy legalábbis többet beszélnek róla.  Több szerepkörben kell megfelelniük, helytállniuk. Nő, feleség, anya, gyerek, ha vannak szülei, főnök, beosztott stb. A megfelelési kényszer újabb betegségek forrása lehet, ha nem tanulják meg kompetenciájukat fejleszteni, saját életükért felelősséget vállalni.

Hogyan? „Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsot” Seneca

A pozitív gondolkozással, életszemlélettel és a változások elfogadásával, az értékrendjük módosításával egy új, minőségében más, elfogadhatóbb élet kialakításával.

 

Kishonthy Csilla: A stílusod Te magad vagy

22 éve a Kék Púder Kozmetika & Stílusiskola tulajdonosa vagyok. 30 év kozmetikusi, 10 év stílustanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 5 évet oktattam kozmetikus iskolákban. Jelenleg főleg face to face coachingot tartok stílus, smink, bőrápolás, megjelenés témákban. Évente több előadást tartok különböző témákban, mint pl stílustanácsadás, bőrápolás, megjelenéskultúra, munkahelyi öltözködés.  Másfél éve Az Európa Rádió éltmód rovatának állandó előadója vagyok. 

Hogyan építsd a személyes márkád a külsőddel? Tudd, hogy akkor is kommunikálsz, amikor nem beszélsz. Hogyan alakíts ki kedvező benyomást magadról azonnal? Kezdjük az alapoktól, a stíluselemek tudatos használatáig. 

 

Lívják Emília: A fizikai és mentális Jól-Létünk

23 éve saját sportszolgáltatással foglalkozó cég vezetése. Oktatás felsőoktatásban. Konferenciák szervezése, tehetséggondozás, sporttehetség-gondozás, lovaglás témakörében. Gyakorlat lovaglás oktatásában, relaxációs technikák vezetésében, gyógyúszás oktatásában, vezetésében, jártasság természetgyógyászati módszerek, eljárások témakörében, stresszoldás csoportosan és egyénileg.

„A testmozgás az egyik legjelentősebb egészségpszichológiai védőfaktor.” Kopp Mária nagy populációs mintán alapuló kutatás következtetéseként állapította meg 1995.-ben. Azóta is élő és egyre fontosabb megállapítás ez. A XXI. század munkavállalója ebben a gyors és intenzív világban csak magáról feledkezik meg. Minden fontosabb a munka a család. Már csak akkor figyelünk saját magunkra, ha figyelmeztetnek. Szeretnék előadásommal hozzájárulni egy mozgásfókuszú preventív szemlélet kialakításához, egy egyén egészségtudatos magatartásának megerősítéséhez, és egyéni fejlődési utak elindításához.

Jelentkezés

Jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.