Önismeret és személyiségfejlesztő tréning | FIRST-LINE
...
Mennyire ismeri önmagát? Rengeteg teszttel, kérdőívvel találkozhatunk a neten ebben a témában. Ez is azt mutatja, hogy sokan keressük, hogyan működhetnénk jobban, okosabban ebben a világban. Már gyerekként, tinédzserként is találkozunk az önismeret iránti igénnyel, de felnőttkorban, a családalapítás, a munkahelyen kialakuló kapcsolatok igazán indokolttá teszik, hogy megismerjük igazi valónkat. Ki vagyok én? És ki nem vagyok biztosan?

Miért indul ez a képzés?

Ahogy egy tartós fogyasztási cikkhez kapunk használati útmutatót, vajon kapunk, kaphatunk-e saját magunkhoz?
A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek önmaguk és csapattársuk személyiségét felismerni, és ezáltal hatékonyan kommunikálni, a felmerülő problémákat profin kezelni.
Kinek ajánljuk?
Cégvezetők, vállalkozók, alkalmazottak, munkatársak, diákok, és bárki, aki a magánélet ezen területén fejlődni szeretne. Mivel a képzés során nem csak elméleti tudást adnak át profi oktatóink, hanem a gyakorlati feladatok segítik a tanultak rutinná csiszolását, minden előképzettség nélkül is hasznosítható a tréning tudásanyaga.
A két napos képzés ára 45.000.- Ft
A képzés a Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott hatósági engedéllyel rendelkezik. Elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.
Jelentkezés feltétele
18. életév betöltése és minimum középfokú végzettség, érettségi bizonyítvány.
Képzés helyszíne
3529 Miskolc, Petneházy utca 21.

Jelentkezéshez kérlek küldj egy e-mailt a consulting@first-line.hu email címre, ezt követően küldjük számodra a jelentkezési lapot!

Jelentkezés

Jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.