Tréneri kompetenciafejlesztés I. | FIRST-LINE
Tréneri kompetenciafejlesztés I.

110 órás Tréner képzésünk tartalma:

Tréneri kompetenciafejlesztés I. Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D016
Tréneri kompetenciafejlesztés II. Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D017
Vezetői ismeretek képzési program Képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001374/2015/D003
Kapcsolatépítés tréning Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D011


MI MINDENRŐL TANULSZ A KÉPZÉSEN?

Nyilván ismered a mondást: a tréner a saját személyiségével dolgozik. Elengedhetetlen egy magabiztos kiállás, egy egyedi előadói stílus, így visszajelzést kapsz a tréneri identitásról, a csoportdinamikáról, tréningrésztvevők erősségeinek és fejlesztendő területeinek megismerésének fontosságáról. Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.

Saját élményen alapuló tapasztalatszerzéssel megtanulod a tréningtartás alapjait, a tanulási folyamatok hatékonyabb irányítását, a konfliktusok és nehéz esetek kezelését, csoport fejlődési szakaszainak koordinálását, és a tanultak gyakorlati alkalmazását.

A tréner képzés során elsajátítod a tréneri forgatókönyv összeállítását, támogatunk a digitális kompetenciáid erősítésében (hogyan tartsunk kreatív és figyelemfelkeltő képzéseket, kurzusokat az online térben).

 

TANEGYSÉGEK

 • A személyiségtípusok kompetenciái (saját és mások tulajdonságaink megismerése)
 • Tréneri kompetenciafejlesztés (megfigyelési képességek fejlesztése, nehéz esetek kezelése, közönség jellemzőinek és igényeinek felismerése)
 • Kommunikáció kompetenciái, kommunikációs technikák
 • Felnőttek személyiségfejlesztésének kompetenciái
 • Csoportfejlesztés kompetenciái
 • Élményalapú együttműködés kompetenciái
 • Vezetési stílusok és kompetenciák
 • Kommunikáció, szemléltető és retorikai eszközök (hatásos kezdés módjai, stílus- és szókincsfejlesztés, rögtönzött beszélgetés, kérdésfeltevés, a kérdések megválaszolása)

MIÉRT INDUL EZ A KÉPZÉS?

 • Mert kevés kompetenciafejlesztő tréner van Észak-Kelet Magyarországon.
 • Mert a régióban nincs ilyen jellegű minősített képzés.
 • Mert szeretnénk egy szemléletmód váltást elérni a tréneri/oktatói szakma területén, amihez elengedhetetlen a megfelelő szakemberképzés és a kompetenciafejlesztés, a személyiség fejlesztése, az általános műveltség növelése.
 • Mert olyan integrált „train the trainer” képzést kínálunk, ahol az interaktív tréneri munka kompetenciáival, sokoldalúságával, mélységeivel ill. a tréning műfaj módszereivel, technikáival, eszközeivel ismerkedhetsz meg.
 • Mert a piac legjobbjaitól tanulhatsz.
 • Mert egy tréner személyisége ma már más felkészültséget követel meg, jó problémamegoldó, pozitív, motiváló személyiséget, aki nem csak szaktudással rendelkezik, hanem hatása van az emberekkel való hatékony együttműködésre.

KINEK AJÁNLJUK?

Azon vezetőknek vagy vezető beosztású munkatársaknak figyelmébe ajánljuk, akik már hosszabb – rövidebb ideje dolgoznak képzési területen.

Akik már munkahelyükön belső trénerként/oktatóként humán (HR) vagy szociális területen dolgoznak, de szeretnék az aktuális trendeket, tréning módszereket ill. gyakorlatokat megismerni, fejleszteni kompetenciáikat.

Akik felnőttként kompetenciáikban szeretnének fejlődni, a téma iránt érdeklődők, valamint olyan személyek, akik rendelkeznek a képzés területén szerzett tapasztalattal.

A KÉPZÉS SPECIALITÁSA

A képzési program négy részből épül fel. A 110 órás tréningsorozat 2 x 30 óra tréneri kompetenciafejlesztésből ill. 20 óra vezetői ismeretek tréningből és 30 órás kapcsolatépítés tréningből áll össze. A képzés alatt nem csupán elméleti tudással, azaz a tréning műfaj sajátosságaival, módszertanával fogsz gyarapodni, hanem a tanfolyam nagy részében gyakorlati tudást, élményalapú ismereteket adnak át mesterszintű szakembereink.

A képzés tartalmaz ezen felül egy 10 órás workshopot, melynek témája a kreatív tréningtervezés és -vezetés az ONLINE térben. A workshop gyakorlatorientált, módszertani ismeretekben gazdag tudásanyag átadását célozza.

ÚJDONSÁG! A korábbi képzésekhez képest újdonságnak minősul a képzés során nyújtott 1,5 órás és a képzést követően nyújtott 2 órás egyéni konzultáció, melynek során egyik szabadon választott senior trénerünktől kaphatnak szakmai iránymutatást és visszajelzést a résztvevők. 

MILYEN KOMPETENCIÁKAT FEJLESZT A KÉPZÉS?

A képzés célja tréneri területen kompetenciafejlesztés, ezen belül:
Személyes kompetenciák: önismeret, figyelem, felkészültség, figyelemfelkeltés, kommunikáció, bizalom, nyitottság, magabiztosság, határozottság
Társas kompetenciák: empátia, tolerancia, együttműködési készség, érzelmi intelligencia, tisztelet, hitelesség
- Módszertani kompetenciák:  a tapasztalati tanuláson alapuló tréningmódszer alapos ismerete, együttműködés, egyenrangú partneri kommunikáció


IDŐPONT
Mind cégek (belső tréner), mind egyének jelentkezését várjuk. Megfelelő létszám (minimum 6 fő) esetén közös egyeztetés után.
Következő tervezett indulás: 2022. június


MILYEN VÉGZETTSÉGET NYÚJT A KÉPZÉS?

A képzés a Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott hatósági engedéllyel rendelkezik. Elvégzéséről - a sikeres vizsgát követően - tanúsítványt állítunk ki.


A KÉPZÉS DÍJA ÖSSZESEN: 

430.000 Ft
A képzés díja részletfizetéssel is kiegyenlíthető!

A díj magában foglalja a képzési napok díját, bekészítéseket, ebédet, tanegységenként részletes handoutot, kézikönyvet.


JELENTKEZÉS FELTÉTELE:
18. életév betöltése és minimum középfokú végzettség, érettségi bizonyítvány.

 A KÉPZÉS HELYE:
3529 Miskolc, Petneházy utca 21. 1st Line Kft. oktatóterme

 

Bővebb információért vagy egyeztetésért bátran keress minket az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 254 2516
consulting@first-line.hu

Kapcsolódó munkatárs:
Zsigmond Andrea
Felnőttképzési szakértő, tréner

Tanítóként végeztem Sárospatakon, képesítésem után Budapestre vezetett az utam, ahol értékesítési területen helyezkedtem el, majd ezt a vonalat követve régióvezetőként ismertem meg hazánkat. Az Expressz Média Zrt.–ben belső trénerként dolgoztam közel 10 évig tréneri végzettségem megszerzése után. Jelenleg Magyarország keleti régiójában trénerként, tanácsadóként, oktatóként képezem és fejlesztem a felnőtteket és diákokat egyaránt.

Szőllősi Andrea
társtulajdonos, tréner, tolmács-tanácsadó

2011 óta vezetem társas vállalkozásunkat a 1st Line Consulting Kft.-t, irányítom a relokációs ill. felnőttképzési üzletágat. Az egyetem (szociálpolitikus) elvégzése óta humán erőforrás tanácsadóként, tolmácsként, trénerként dolgozom. 12 éve vagyok a HR szakmában, annak különböző területein szereztem komoly ismereteket és tapasztalatokat, a toborzás-kiválasztástól a szervezetfejlesztésen át a képzések lebonyolításáig, megtartásáig.

Takács Bori
képzésért felelős vezető, tréner

Pedagógus végzettségű szakemberként néhány évig fiatalok oktatásával foglalkoztam. Kíváncsiságom bátorított arra, hogy az embereket a munka erőpiacán is szolgálhassam. Húsz éven át magyar tulajdonú vállalatcsoportnál, majd multinacionális környezetben végeztem vezetői szakmai munkát. Feladatom a vállalati humánerőforrás irányítása, vezetése volt. A képzés, fejlesztés iránti kötődésem, érzékenységem visszafordított a munkatársak fejlesztésének változatos, sokoldalú feladataihoz.

Kapcsolódó blog:
Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II.
Figyelem! Első sikeres trénerképzésünk után indítjuk a következő csoportot!!!! Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. - 80 órás TRÉNER KÉPZÉS prezentációs technika tréninggel kiegészítve MISKOLCON - a 1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett oktatás. A képzés NOVEMBERBEN INDUL! Elvégzéséről - a sikeres vizsgát követően - tanúsítványt állítunk ki. Jelentkezéshez kérlek hívj fel a 003620-2542516-as számon és/vagy küldj egy e-mailt a consulting@first-line.hu email címre.
Újabb tréner képzés!
A Tréneri képzésen belül nálunk 4 képzést is megkapsz gyakorlott trénereinktől.
Képezd munkavállalóidat EU forrásból!
2022-02-11 |
A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül.
Tréner képzés 2022 Demodélután
2022-09-24 |
Ha te is olyan munkahelyre vágysz, ahol az irányítás a te kezedben van... ha évek óta arról álmodsz, hogy emberekkel dolgozhass és támogathasd őket a fejlődésükben... ha munkahelyeden képzési területen vagy vezetőként dolgozol és szeretnéd megtanulni hogyan növelheted a csapatod hatékonyságát a tréningmódszer segítségével... Ha pályakezdő vagy... Ha újrakezdő vagy... Ha tisztán látod a céljaid... Ha válaszúthoz érkeztél...


Jelentkezés

Jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.