Kedves Anyukák, Hölgyek! A HR tanácsadások Szőllősi Andreával élőben és online folytatódnak kérés szerint az új évben is a Női Erőforrás Család és KarierrPont szervezésében! Skypeon, messenger chaten vagy zoom chaten tudunk beszélgetni, kérés szerint élőben is. Programunk ingyenes.
Demo délutánra hívunk, hogy képet kapj milyen a 1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett, 110 órás TRÉNER képzés azaz a Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. A program 2021. január 26-án kedden 17:00 óra és 18:30 óra között személyesen és online jelenléttel is működik! Gyere! Próbáld ki!
Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.
2020-11-08 |
Lezárult a TRÉNERKÉPZÉS 4.0. Tanúsítványok kiosztva! A csapat sikeresen teljesített. Gratulálunk!
2020-11-08 |
Önismereti és csapatépítő tréning a miskolci Creppy Centerben a Rockabilly Chicken Étterem csapatával! Fergetegesen jól sikerült a program! Fantasztikus volt a csapat!!
Teadélután telhtázzal a Grabovskyban! A vállalkozások indításához kapcsoódó tanácsok kezdőknek és haladóknak a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT szervezésében. A programot vezette Szőllősi Andrea a 1st Line Consulting ügyvezetője. 
És jöjjenek a Business Time Gála 2020 elismerései. Elsőként Szőllősi Andrea, aki egyetlenként teljesítette, sőt túlteljesítette a VII vendéghívó kampány kiírását, 10 vendég/3 tag helyett 14 vendég/ 4 tag eredménnyel ismét ő nyerte meg a versenyt, ezzel az egy éves ingyenes tagságot!
Gyorsjelentés a Business Time Gála 2020 rendezvényéről. A miskolci csapat 11 fős létszámával jelentős szereplője volt az estének. A Symbol Budapest nagyszerű helyszín volt a kiemelkedő eseményhez. Természetesen networking körökkel kezdtünk. A többiről, meglepetésekről később.
  •  
  • 1 / 16