Partnertalálkozó 2024. tavasz

Fogadjátok szeretettel beszámolónkat és a Kiss Viktor fotográfus által készített képes összefoglalót!

Partnertalálkozó 2024. tavasz

A 2024. március 26-án tartott Partnertalálkozónkon rengeteg ügyfelünk képviseltette magát, ilyen kimagasló érdeklődésre mi magunk sem számítottunk.

@viktorkissphoto

A rendezvény nyitó beszédét cégvezetőnk, Szőllősi Andrea tartotta, aki beszámolt cégünk legfrissebb eredményeiről. 

Az elmúlt évek tapasztalatai megerősítettek bennünket abban, hogy az időt álló értékteremtés kulcsa a hatékony együttműködés olyan partnerekkel, akik a saját területükön hasonló elhivatottsággal és szakmai felkészültséggel tevékenykednek.

Ebből kifolyólag számos olyan szakemberrel, szervezettel sikerült együttműködésbe lépnünk, akik más-más jellegű, de a maga nemében kivételes tudással rendelkeznek. A közös munkánk eredményeként mostanra azt mondhatjuk, hogy a kiválasztási folyamatoktól kezdve, a belső folyamatok optimalizálásán át egészen a folyamatos fejlődésre való átállásig tudunk támogatást nyújtani ügyfeleink számára.

Szepesi Viktória, HR szakértő

A HR-képzésünk kidolgozásában kulcsfontosságú szerepet betöltő Szepesi Viktória a változásmenedzsmentről tartott előadást, melyből megtudhattuk, hogy megfelelő stratégia kidolgozásával akkor is van remény a túlélésre és a fejlődésre egy cég számára, ha a legnagyobb megrendelője vonul ki a piacról. Noha a változást a kényszer szüli, és sokszor lemondással, áldozatokkal jár, ugyanakkor szükségszerű is ahhoz, hogy meghaladhassuk a saját képességeinket egyéni és szervezeti szinten.

Fehér Márton, marketingtanácsadó

Fehér Márton marketingtanácsadó, a tőle megszokott laza eleganciával és humorral megfűszerezett prezentációjában bepillantást engedett számunkra a tartalomgyártás új dimenzióiba. Ahogy a bemutatóból láthattuk, a mesterséges intelligencia segítségével a prezentációk elkészítése nem tart tovább egy kávé lefőzésénél, melynek köszönhetően a cégek rengeteg értékes időt spórolhatnak meg.

Ecsédi István 
@viktorkissphoto

Harmadikként Ecsédi István, az Improvers Group magyarországi alapítója a Vállalati Kiválóság Diagnózisról tartott egy érdekfeszítő előadást. István karizmatikus előadó, aki több évtizedes munkája során komoly szakmai tudásra tett szert a szervezetfejlesztés területén. Ezzel a mára magyar nyelven is elérhető eszközzel, melyet nemzetközi kutatási eredmények integrálásával fejlesztettek ki, a cégek teljes körű, tűpontos képet kaphatnak működésükről ezáltal egyértelműen kirajzolódhat előttük, milyen fejlesztésre, tréningekre, támogatásra van szükségük ahhoz, hogy egyre jobb eredményeket érhessenek el.

Zámborszky Eszter, mesemondó 
@viktorkissphoto

Eseményünk záróakkordjaként a résztvevők az elragadó mesemondót, Zámborszky Esztert hallgathatták meg, aki az együttműködés erejéről mesélt nekünk és egy játékos gyakorlat keretén belül lehetőséget teremtett arra, hogy mi magunk is részeseivé váljunk a történetnek. 

@viktorkissphoto

A rendezvény helyszínéül szolgáló Creppy Palacsintaház & Center Miskolc kiváló választásnak bizonyult, ínycsiklandozó ételekkel és frissítőkkel kényeztettek bennünket.

Köszönjük, hogy ennyien részt vettetek rendezvényünkön! Hamarosan ismételünk!